Aankomende evenementen

  • 2 Juli – Legal debriefing. Van 1 tot 3. Als er iets gebeurt is tijdens de actie of het kamp waar je vragen over hebt kun je hier langs gaan om duidelijkheid te krijgen. De focus ligt op juridische vragen. Locatie: De Nieuwland (Pieter Nieuwlandstraat 93).
  • 5 augustus – Borrel & Reunie. Wat later hebben we gelegenheid om informeel bij elkaar te komen. Als het allemaal wat gezakt is en je tijd hebt gehad om het te verwerken kunnen we er rustig verder over praten.
  • 16 september – Evaluatie Code Rood 1.0. We zijn in November 2016 begonnen met dit proces. Wat is er goed gegaan? Wat kan er beter gaan? We willen het hele proces behandelen, maar ook focussen op het klimaatkamp en de actie zelf.
  • 21 Oktober – Actieconferentie Code Rood 2.0. Volgend jaar gaan we natuurlijk door. Het is ten slotte ons doel om een grote beweging op te bouwen. Maar wat gaan we volgend jaar doen? Het kan van alles zijn. Op deze actieconferentie zullen gaan brainstormen over ideeen. Die kunnen later uitgewerkt worden om goed onderbouwd consensus te bereiken over volgend jaar.