Actieconferentie 4, 17 maart

Op 27 januari was de eerste Code Rood actieconferentie in Groningen. Met meer dan 100 mensen waren we bij elkaar om de eerste stappen te zetten naar een massale burgerlijke ongehoorzaamheidsactie in Groningen. We hebben een datum gekozen: van 24 tot 31 augustus gaan we een actiekamp organiseren. En rondom Bommen Berend (Gronings ontzet) op 28 augustus zullen we massaal in actie komen tegen de gaswinning. Samen gaan we de macht van de NAM, Shell en Exxon breken! Genoeg is genoeg: de gaskraan moet dicht!

Op 17 maart is de volgende actieconferentie in Groningen. Dan zullen we weer bij elkaar komen en volgende stappen zetten en samen besluiten nemen. In de tussentijd gaan de verschillende werkgroepen aan de slag. Het exacte programma van de actieconferentie wordt later bekend gemaakt, en is afhankelijk van de onderwerpen die de werkgroepen aandragen.

Doe je mee om onze massa actie een succes te maken? Kom dan op 17 maart naar de actieconferentie! Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je voor het eerst komt of al langere tijd actief bent bij een werkgroep.

Vergeet je niet hieronder aan te melden. Uiterlijk een week voor de actieconferentie krijg je per mail het programma en de locatie toegestuurd. Er zal lunch zijn en het is ook mogelijk om na afloop mee te eten. De hoofdtaal is Nederlands, maar voor vertaling naar het Engels wordt gezorgd.