« All Events

  • This event has passed.

16 July @ 04:38

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

18 August, 2018 - 25 August, 2018

Van 18 tot 24 augustus organiseren wij een geweldige fietstocht van Londen naar de Code Rood actie+kamp in Groningen. Je kunt ook meefietsen vanuit Nederland! Dit is mogelijk vanaf de stop in Utrecht op 21 augustus.
Om je voor de fietstocht op te geven vragen we je alle vragen hieronder te beantwoorden. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal ons helpen de fietstocht zo makkelijk en leuk mogelijk te maken! Ons fantastische team zal voor de slaapplekken en eten zorgen tijdens de tocht.
Als je zin in dit avontuur hebt, geef je dan zo snel mogelijk op en vul het registratieformulier in. De totale kosten voor deelnemers vanuit NL zijn €15 per persoon. De vaste kosten van de fietstocht zullen alles overbruggen behalve eten. De kosten voor het eten zullen op basis van donatie zijn, met een donatie-suggestie van €5 per dag/per persoon en kunnen ter plekke betaald worden aans ons geweldige veganistische keukenteam Kokkerellen.
Let erop dat je registratie pas definitief is wanneer wij je betaling van €15 hebben ontvangen. Vermeld ‘Cycle Ride NL + Name’ als opmerkingen wanneer je het bedrag overmaakt. De bankgegevens zijn:

NL55 TRIO 0338 6023 80
t.n.v. Steungroep NVDA

Als je nog meer vragen hebt, kun je ons een email sturen: cycle2coderood@riseup.net!
Wij kijken uit naar dit avontuur!
Het Code Rood & Time to Cycle team

Details

Start:
18 August, 2018
End:
25 August, 2018
Event Category:

Organizer

Details

Start:
18 August, 2018
End:
25 August, 2018
Event Category:

Organizer