CODE ROOD is begonnen!

Hallo!

De opbouw van het klimaatkamp is begonnen. Het kamp is aan de contactweg, aan de noordkant van metrostation Isolatorweg. Op de website staat een kaart met de precieze locatie. Kom naar het kamp en sluit je nu aan!
In deze nieuwsbrief vind je info over deze onderwerpen:

  • Programma van het kamp
  • Paklijst
  • Kampregels
  • Donaties
  • Politiewoordvoerders

PROGRAMMA VAN HET KAMP
Vanavond om 20.00 is er in het kamp een paneldiscussie met vertegenwoordigers van onder andere University of Color en de FNV Klimaatgroep. Zij zullen in discussie gaan over de toekomst van de strijd tegen klimaatverwoesting en de ongelijkheid in de gevolgen van klimaatverandering.
Morgen zijn er workshops op het kamp en is er ruimte voor ontmoeting en ontspanning.
Kijk voor het volledige programma op de website.
PAKLIJST
Op de website staat ook een paklijst. Check voor vertrek of je alle spullen bij je hebt die je nodig hebt voor het klimaatkamp en de actie.
KAMPREGELS
Voor het kamp zijn huisregels opgesteld. Zorg ervoor dat je de regels kent voor je naar het kamp gaat.
DONATIES
Zonder donaties geen kamp. In het kamp zijn namelijk voorzieningen getroffen die geld kosten. We vragen daarom een bijdrage voor het kamp van €5 per dag en €7,50 voor het eten (per dag). Als je meer kunt missen, geef dan ook meer. Mensen met een smallere beurs kunnen dan minder betalen. Zo blijft het klimaatkamp toegankelijk. Neem contact geld mee! Overmaken naar de bankrekening van CODE ROOD kan ook.
UPDATES
Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op FacebookTwitter en de website.
Tot ziens op het kamp!
Groet,

Media en Communicatie werkgroep CODE ROOD