CODE ROOD in volle gang!

Hallo!
 
Het klimaatkamp heeft een vliegende start gemaakt: al meer dan 150 deelnemers hebben hun tent opgezet op het terrein bij de kruising Zekeringstraat X Contactweg  De sfeer zit erin: Rampenplan bereidt heerlijk eten, we krijgen ijsjes aangeboden van omwonenden en er ontstaan nieuwe vriendschappen.
 
Vandaag zijn er workshops in het kamp, de actie is morgen.
 
In deze nieuwsbrief vind je info over de volgende onderwerpen:

  • Terugblik donderdag
  • Workshops vandaag & Kampprogramma
  • Donaties
  • Meer info

TERUGBLIK DONDERDAG
Het klimaatkamp is goed van start gegaan. Een grote stoet deelnemers is om 11.00 vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar het kampterrein gefietst. Dankzij de hulp van alle deelnemers was het kamp snel opgebouwd. ’s Avonds vond er een paneldiscussie plaats, gevolgd door een optreden van Bacchanalia.
WORKSHOPS VANDAAG & KAMPPROGRAMMA
Vandaag wordt er een groot aantal workshops verzorgd in het kamp. Door het volgen van deze workshops bereid je je goed voor op de actie van morgen. Ook vinden er vandaag de hele dag affinity group speeddates plaats.
Zondag en maandag gaat het kamp door. Zondag is er onder andere een solidariteitsactie met Tihange. Maandag wordt het kamp afgebroken. Check de website voor het programma.
DONATIES
Op het klimaatkamp worden voorzieningen getroffen zodat het kamp geordend, veilig en schoon blijft. Denk hierbij aan toiletten, licht en water en actiekleding. Deze voorzieningen kosten geld. Als je niet naar het klimaatkamp en de actie kunt of wilt komen, dan is het doen van een donatie een goede mogelijkheid om ook een steentje bij te dragen aan het verzet tegen klimaatverwoesting.
Je kunt jouw donatie overmaken op rekeningnummer NL55 TRIO 0338 6023 80 t.n.v. Steungroep NVDA*
Ook vragen we een bijdrage voor het kamp van €5 per dag en €7,50 voor het eten (per dag). Als je meer kunt missen, geef dan ook meer. Mensen met een smallere beurs kunnen dan minder betalen. Zo blijft het klimaatkamp toegankelijk. Neem contact geld mee!
MEER INFO
Wil je meer info over en op de hoogte blijven van de actie en het kamp? Kijk dan op onze websiteliveblogFacebook of Twitter. Twitter vooral mee met de hashtag #coderood
Tot in het kamp!
Groet,
Media en Communicatiewerkgroep CODE ROOD