Crowdfunding Klimaatmars!

De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde. Op zondag 19 juni gaan we massaal de straat op in Rotterdam voor de eerste #Klimaatmars sinds de vorming van kabinet Rutte IV.

De klimaatcrisis is het gevolg van en verergert de diepe ongelijkheid tussen mensen. Daarom organiseren wij op 19 een dekoloniaal en anti-racistisch blok!

De voorbereidingen voor de Klimaatmars zijn in volle gang en de kosten lopen op! Daarom heeft de Klimaatmars een crowdfunding campagne opgezet. Het is van groot belang dat we vóór 19 juni 60.000 euro ophalen, zodat de mars voor iedereen een prettige ervaring wordt. Met het opgehaalde bedrag kunnen we o.a. investeren in het podium, led-schermen, toiletten, een doventolk, banners, drukwerk etc. 

Help mee dit doel te behalen door een donatie te doen! 🔥🔥

Doneren kan via: https://klimaatmars.kentaa.nl of scan de QR code.

Je kunt ons een grote dienst bewijzen door de crowdfunder te delen met  familie en vrienden. Gebruik daarvoor de middelen uit de toolkit op de website. Heel erg bedankt daarvoor! 

Zien we je op 19 juni in Rotterdam?