Kunnen we op je steun rekenen vandaag?

Beste vrienden,

De voorbereidingen zijn volop aan de gang voor de Code Rood actie en het kamp in Groningen eind augustus. En dat is hard nodig! Ondanks mooie beloftes schuiven politiek en bedrijfsleven de daden maar voor zich uit. Maar daar is geen tijd meer voor: GENOEG = GENOEG!

Vorige maand mailde we je over de crowdfunding voor het kamp en de actie. En het gaat goed: de eerste €5.000 is opgehaald, maar je steun is nog hard nodig! Strijden voor een rechtvaardige transitie brengt immers ook kosten met zich mee.
Kunnen we op je steun rekenen vandaag? Maak nu een donatie over naar NL55 TRIO 0338 6023 80 t.n.v. Steungroep NVDA!
Samen bouwen we aan een strijdvaardige beweging om de macht van de fossiele industrie te breken. Code Rood draait op de tomeloze energie van honderden vrijwilligers. Elke euro die je doneert wordt besteed aan het mogelijk maken van onze actie in augustus. We hebben geen sponsors en zouden nooit subsidie willen hebben – Code Rood is een horizontale beweging. Deze actie doen we samen en betalen we samen.

Dus we kunnen jouw hulp nog hartstikke goed gebruiken. Verspreid de plannen en wat we nodig hebben! Met 1500 mensen die elk 15 euro kunnen doneren zijn we er al! Stuur deze mail door naar vrienden, familie en deel onze donatieoproep!

Wil je weten waar we je geld aan gaan besteden? Kijk hier!

Wil je als vrijwilliger actief worden? Kijk hier hoe je mee kan doen!

Kun je ons helpen met actiemateriaal? Bekijk onze verlanglijst

Strijdbare groet, 

Code Rood