Oproep: kom dinsdagavond naar de Grote Protestmars in Delfzijl

Wil je de mensen van Code Rood laten weten dat je hun zitblokkade steunt tegen de gaswinning in Groningen? Laat dan je stem dan morgenavond horen tijdens de  protestmars in Delfzijl van oa de Groninger Bodem Beweging!
De protestmars start dinsdag 28 augustus om 19.30 uur vanaf parkeerplaats De Vennen in Delfzijl. Er zijn eerst wat toespraken dan start de mars. De tocht voert langs de zitblokkade. “Daar steken we de mensen die daar zitten een hart onder de riem”, schrijft de Groninger Bodem Beweging. De tocht duurt ongeveer een uur en eindigt weer op De Vennen.
Op het kamp en bij de actie is veel (internationale) pers aanwezig. De Groninger Bodem Beweging roept iedereen op in groten getale te komen. “Laat de wereld zien dat de Groningers het zat zijn!”
Komt allen!