RISE UP!

RISE UP! is een muzikale aanmoediging aan iedere aardbewoner om op te staan voor klimaatrechtvaardigheid. Het is een eerbetoon aan natuurbeschermers wereldwijd en schijnt een licht op de weg uit een destructief systeem naar een rechtvaardige en veilige toekomst voor iedereen. Gebruik je stem, letterlijk en figuurlijk, om verandering te brengen die we zo hard nodig hebben.

Doe 14 maart 2021 mee aan het Klimaatalarm (www.klimaatmars2021.nl) in meer dan 40 steden door heel Nederland. Deel deze video om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren en zing natuurlijk uit volle borst mee!

Video: Creative Beards
Music: The Sound Of Climate Justice

Vocalists: Florian Wolff, Shishani Vranckx, Chihiro Geuzebroek, Eline Vranken

#RiseUp #KlimaatAlarm #Klimaatrechtvaardigheid #ClimateJustice #Verkiezingen2021