Aankondiging: Brainstorm en actieconferentie Shell Must Fall

Elk jaar, op de 3e dinsdag van mei, houden het bestuur en de aandeelhouders van Shell de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. De Shell Must Fall coalitie voert al 3 jaar actie op deze dag, om de ontmanteling te eisen van deze destructieve industrie en het zieke systeem van aandeelhouders die de winst verdelen terwijl de wereld in brand staat. 

Op 18 september, tussen 15.00 en 20.00 uur, nodigen wij alle bondgenoten en sympathisanten uit om samen met ons in Utrecht te brainstormen over Shell Must Fall acties rond de Shell AGM in 2022. We willen ook graag van de gelegenheid gebruik maken om samen lekker te eten en bij te praten over alles wat er speelt. 

Meld je hier aan als je erbij wilt zijn: https://forms.code-rood.org/brainstorm18sept2021

Deze brainstorm wordt opgevolgd door een actieconferentie op 27 november tussen 11.00 en 17.00 uur.

Doe mee aan deze actieconferentie als je deel wilt uitmaken van de Shell Must Fall beweging om: 

-> SHELL TE ONTMANTELEN

-> te zorgen voor een RECHTVAARDIGE TRANSITIE voor arbeiders

-> REPARATIES EN HERSTEL te verzekeren voor getroffen gemeenschappen en ecosystemen

-> te bouwen aan een ENERGIE DEMOCRATIE voor iedereen

*Save the Date* 

Meer info over locatie en aanmelden volgt spoedig.