Actie Conferentie Shell Must Fall – 27 november 2021

Op 27 november nodigen we iedereen, die de noodzaak en urgentie van het ontmantelen van Shell ziet, uit voor een actie conferentie in Ru Pare, Amsterdam. Tijdens deze conferentie gaan we met elkaar in gesprek over de volgende stappen in de Shell Must Fall campagne en wat de verhuizing van Shell naar de UK voor ons betekent. We zullen samen werken aan een strategisch campagneplan voor het komende jaar en welke concrete acties daarin passen met als ultieme doel: Een toekomst zonder Shell!

Meld je aan via dit formulier: https://forms.code-rood.org/actionconferencesmf

Praktische info:
10.30 uur: Inloop
11.00 – 17.00: Interactief programma

Locatie: Ru Pare, Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam

Wij zorgen voor vegan lunch, een donatie wordt zeer gewaardeerd. In Ru Pare is het mogelijk om steeds 1,5 meter afstand te houden.