Corona: We passen onze plannen aan

Gisteren heeft de Nederlandse overheid bekend gemaakt dat alle evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni verboden zijn vanwege de Corona uitbraak. Dit komt natuurlijk niet als een verrassing voor ons en we zijn daarom afgelopen vrijdag al begonnen met het ontwikkelen van alternatieve plannen.

Wij zijn natuurlijk teleurgesteld dat onze geplande acties voor Shell Must Fall in mei niet door kunnen gaan in hun huidige vorm. Tegelijkertijd zijn we vastberaden om door te gaan met onze strijd voor klimaatrechtvaardigheid en Shell Must Fall, juist tijdens deze crisisperiode. Op dit moment zijn we onze plannen aan het aanpassen aan de nieuwe realiteit; de uitdagingen en kansen die bij een crisis horen. 

We komen snel bij jullie terug met meer informatie over hoe je mee kunt doen!