Lokale ontmoetingen ‘2 jaar Code Rood, en nu?’

Beste mensen,
Na 2 jaar Code Rood is het moment voor reflectie en het bedenken van vervolgstappen voor de beweging. We staan voor vragen zoals: Wat werkt er goed aan de organisatievorm van Code Rood en wat moet er anders? Hoe bouwen we aan de beweging, en welke rol heeft Code Rood binnen sociale- en klimaatbewegingen? Maar ook: Gaan we voor een grote massa-actie in 2019, of willen we focussen op meerdere decentrale acties, en gaan we bouwen we aan meerdere lokale Code Roodjes?
Er worden al meerdere lokale ontmoetingen georganiseerd in
Amsterdam op 13 december,
Rotterdam op 13 december,
Leiden op 14 december,
Utrecht op 16 december
en in Nijmegen op 16 december.
Voel je aangemoedigd om in je eigen stad ook een lokale ontmoeting te organiseren om mee te denken over deze vraagstukken, Code Rood komt vanuit mensen overal! Mail naar coderood-mobilisatie@lists.riseup.net voor hulp bij het opzetten van een ontmoeting, en zie de instructies op de website hier.
Deze bijeenkomsten spelen een belangrijke rol in het bepalen van de richting waar we gezamenlijk naar toe werken als Code Rood, dus is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen denken! Na de lokale ontmoetingen brengen we de uitkomsten ervan samen om in februari verder te discussiëren, zodat we in maart collectief beslissingen kunnen nemen!
Vergeet ook niet het evaluatieformulier van Code Rood 2018 in te vullen als je dat nog niet hebt gedaan!
Strijdbare groet,
Code Rood.